Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...


Το lisari θα αλλάζει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μορφή. Οπότε μην ανησυχείτε αν κάποια στιγμή δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζατε.


Θα ομαδοποιήσουμε κάποιες αναρτήσεις, θα σβήσουμε κάποιες άλλες και θα αναζητήσουμε την ιδανική μορφή για να γίνει πιο χρηστικό το blog που αγαπάτε.

Κάτι ανάλογο είχαμε κάνει πριν δύο χρόνια (δείτε εδώ). Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Επίσης θα υπάρχουν νέες καρτέλες, νέες ιδέες και όλα αυτά θα ολοκληρωθούν μέχρι 31/8/17.

Όποιος θέλει να καταθέσει προτάσεις, σκέψεις, ιδέες και να συμμετέχει στη δημιουργία μην διστάσετε να στείλε μήνυμα στο lisari.blogspot@gmail.com.


Στις 30 Ιουνίου (πηγή: esos.gr) ημέρα Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια οι 104.929 υποψήφιοι, εκ των οποίων 85.908 ΓΕΛ και οι 19.021 υποψήφιοι από τα ΕΠΑ.Λ έχουν περιθώριο ως τις 14 Ιουλίου για να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.


1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα (20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!


3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Εκλογές στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στις 19 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3/2017 (ώρα: 14:00)

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 γίνονται εκλογές σε μια από τις μεγαλύτερες επιστημονικές Ενώσεις της χώρας μας. Όλοι οι μαθηματικοί, μέλη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, θα κληθούν να αναδείξουν το νέο Δ.Σ. του επιστημονικού τους φορέα.


Φέτος, έχει ιδιαίτερη σημασία αφού οι στις εκλογές διενεργούνται ένα χρόνο πριν τα 100α γενέθλια της εταιρίας. Το νέο Δ.Σ. θα επωμισθεί την ευθύνη της διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα σε συνδυασμό με την ανακήρυξη από τη πολιτεία του 2018 ως «Έτους Μαθηματικών».


Στο site της Ε.Μ.Ε μπορείτε να δείτε όλους τους συνδυασμούς. Προτείνουμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές ανεξαρτήτως τι επιλέγει ο καθένας. Η συμμετοχή είναι απαραίτητη για την ανάδειξη ενός συνδυασμού που είναι κοινής αποδοχής. Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι για να μπορούμε να έχουμε άποψη – κρίση για τα μαθηματικά δρώμενα.

Κυριακή πάμε όλοι στα γραφεία της ΕΜΕ (Πανεπιστημίου 34 και Ιπποκράτους - Αθήνα 106 79) από τις 08:00 έως τις 19:00. 
Ταυτότητα και χρήματα, αν δεν είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά. 
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 210 - 36 17 784, 210 - 36 16 532 email: info@hms.gr


Προσοχή! Το πρωί 06:00 με 13:00 θα είναι κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω ημιμαραθωνίου. http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php/el/?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=6&lang=gr

Αρκετοί έχουν ψηφίσει ήδη επιστολικά αφού δίνεται και αυτή η δυνατότητα. Δεν προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή λόγω και της Μαθηματικής Εβδομάδας που εξελίσσεται παράλληλα.


Το lisari.blogspot.gr στηρίζει και ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των μαθηματικών στις εκλογές και εύχεται σε όλους τους συνδυασμούς Καλή Επιτυχία. 
Ελπίζουμε να πετύχει ο συνδυασμός που έχει το περισσότερο κέφι – όρεξη και διάθεση να προσφέρει.

Το lisari.blogspot.gr έμεινε διακριτικά αμέτοχο σε όλη αυτή την εκλογική μονομαχία αφού δεν μπορεί εξ ορισμού να στηρίζει κανένα συνδυασμό. Είναι μια προσωπική και σοβαρή υπόθεση και δεν πρέπει να καθορίζεται - επηρεάζεται από blog - site.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...