Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η άσκηση της ημέρας 2017 - 18

Αισίως η καρτέλα "η άσκηση της ημέρας" με συντονιστή τον Παύλο Τρύφωνα και Τάκη Τσακαλάκο στο lisari οδεύει για τον 3ο χρόνο!


Μια ιδέα που την αγαπήσατε και ασχοληθήκατε όλο το χρόνο! 

Σας δίνετε η ευκαιρία να γίνετε κατασκευαστής ή λύτης ασκήσεων! Να παρουσιάσετε αποκλειστικά την έμπνευση σας! Να προβάλλετε την δημιουργία σας μέσα από τις σελίδες του lisari.blogspot.gr! Να την καταχωρήσετε στο τελικό αρχείο μαζί με τα στοιχεία σας και την ημερομηνία που έγινε η δημοσίευση.

Η καρτέλα " η άσκηση της ημέρας" διαφέρει από όλες τις ανάλογες στήλες που υπάρχουν στο διαδίκτυο αφού οι θεματοδότες - λύτες δεν είναι οι ίδιοι. Η ύλη δεν αφορά αποκλειστικά τη Γ Λυκείου αλλά όλες τις τάξεις Γυμνασίου - Λυκείου. Όσοι συμμετέχουν συχνά λαμβάνουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς το ετήσιο αρχείο σε word!!

Φέτος θα υπάρχει και μια έκπληξη! 

Στους τρεις πρώτους που θα συμμετέχουν περισσότερες φορές (αθροιστικά ​ως λύτες​ και ​θεματοδότες) μέχρι το τέλος της σχ. χρονιάς​ 2017 - 18 θα σταλεί ταχυδρομικώς ένα βιβλίο της lisari team κατά επιλογή τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος