Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...
1) Την Τρίτη 29 Αυγούστου αναμένεται - εκτός απροόπτου - να δημοσιοποιηθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα των ΑΕΙ, καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων.

2) Το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει την 21η Ιουνίου 2018 του επόμενου έτους.

Η διδασκαλία των μαθημάτων αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 (ημέρα Δευτέρα) και λήγει στις 15 Ιουνίου 2018 (ημέρα Παρασκευή).

Οι χρονικές περίοδοι από 1 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου και από 15 μέχρι και 21 Ιουνίου μπορεί να αξιοποιούνται για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.

Σημείωση: Όταν η 11η Σεπτεμβρίου ή η 15η Ιουνίου είναι αργία, τα μαθήματα αρχίζουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή λήγουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα αντίστοιχα.

3)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4-9-2017

ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 5-9-2017

ΑΡΧΑΙΑ + ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6-9-2017

ΙΣΤΟΡΙΑ + ΦΥΣΙΚΗ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Π.Π

ΠΕΜΠΤΗ 7-9-2017

ΛΑΤΙΝΙΚΑ + ΧΗΜΕΙΑ + Α.Ο.Θ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9-2017

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ.Π. + Ο.Π

ΣΑΒΒΑΤΟ 9-9-2017

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ + ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.


1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)! Νέα επανέκδοση (26/6/2017) χωρίς το ένθετο, εμπλουτισμένο και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα (20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!


3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


(νέο) Διαβάστε την πρότασή μας για τη διδασκαλία των μαθηματικών στη Γ Λυκείου.

Το σχολικό βιβλίο με συνδυασμό των δύο βοηθημάτων της lisari team.


Σχ. Σύμβουλοι ΠΕ03


Παρουσιάζουμε τους Σχολικούς Συμβούλους Μαθηματικών ΠΕ:03, εν ενεργεία, τέως και πρώην που διαθέτουν προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Για λόγους ιστορικότητας και ενημέρωσης προσθέτουμε μερικούς μαθηματικούς που διετέλεσαν Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κάποια Περιφέρεια της Ελλάδας.

Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2016 (συνεχής ανανέωση)


 Για απευθείας αποθήκευση πατήστε word - pdf


Όλα τα αρχεία που προσφέρονται σε word είναι "ανοικτά και συλλογικά". Τι σημαίνει "ανοικτό και συλλογικό" αρχείο; 
Είναι ένα αρχείο που το πρόσφερε κάποιος και με τη συμμετοχή σας μπορεί να γίνει ένα πλήρες, ενημερωμένο και πολυσυμμετοχικό αρχείο! Ένα αρχείο που θα ανήκει σε όλους! Ένα ομαδικό αρχείο. Δηλαδή τα αρχεία word που υπάρχουν στο blog θυμίζουν τη λογική που είναι δομημένη και η σελίδα wikipedia. 

Οπότε κάνουμε την αρχή, αναρτούμε ένα αρχείο και σας δίνετε η δυνατότητα να συμμετέχετε!

Στείλτε άμεσα τις αλλαγές στο γνωστό e-mail (μην ξεχάσετε να προσθέσετε το όνομά σας στη 2η σελίδα) με θέμα "Επικαιροποίηση αρχείου ........................(όνομα αρχείου)"

Για παράδειγμα ένα "ανοικτό" αρχείο είναι το αρχείο θεωρίας της Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης του Μπάμπη Στεργίου (δείτε παρακάτω). Στην πορεία συμμετείχαν αρκετοί (Παπαμικρούλης, Νικολόπουλος κ.τ.λ) συνάδελφοι που το τελειοποίησαν... Καταπληκτική ιδέα;;


Μια εργασία πολύ επίπονη και κουραστική αφού δεν υπάρχει κανένα συγκεντρωτικό έγγραφο που να περιέχει όλους τους εν ενεργεία Σχ. Συμβούλους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι τροποποιήσεις, παραιτήσεις, συνταξιοδοτήσεις είναι συχνές με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει άρδην. 

Εμείς στο lisari φιλοδοξούμε κάποια στιγμή να έχουμε την πιο ενημερωμένη λίστα 
Σχολικών Συμβούλων ΠΕ03

Για να το πετύχουμε θέλουμε και την βοήθειά σας, την συμμετοχή σας! Αν κάποια αλλαγή υποπέσει στην αντίληψή σας ή γνωρίζετε μία νέα ιστοσελίδα Σχολικού Σύμβουλου Μαθηματικών εκτός από τις ήδη υπάρχουσες, σας παρακαλώ ενημερώστε μας. Ομοίως ζητάμε τη βοήθεια και την συμβολή όλων των Σχολικών Συμβούλων, ας γίνουμε ένα "σώμα".

Πηγές
1) (παλιά ανάρτηση του lisari)
2) http://edu.klimaka.gr/
3) Αναρτήσεις του Βασίλη Στεφανίδη στο mathematica εδώ και εδώ.
4) http://parmenides51.blogspot.gr/p/worried.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...