Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...


Το lisari θα αλλάζει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μορφή. Οπότε μην ανησυχείτε αν κάποια στιγμή δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζατε.


Θα ομαδοποιήσουμε κάποιες αναρτήσεις, θα σβήσουμε κάποιες άλλες και θα αναζητήσουμε την ιδανική μορφή για να γίνει πιο χρηστικό το blog που αγαπάτε.

Κάτι ανάλογο είχαμε κάνει πριν δύο χρόνια (δείτε εδώ). Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Επίσης θα υπάρχουν νέες καρτέλες, νέες ιδέες και όλα αυτά θα ολοκληρωθούν μέχρι 31/8/17.

Όποιος θέλει να καταθέσει προτάσεις, σκέψεις, ιδέες και να συμμετέχει στη δημιουργία μην διστάσετε να στείλε μήνυμα στο lisari.blogspot@gmail.com.


Στις 30 Ιουνίου (πηγή: esos.gr) ημέρα Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων. Στη συνέχεια οι 104.929 υποψήφιοι, εκ των οποίων 85.908 ΓΕΛ και οι 19.021 υποψήφιοι από τα ΕΠΑ.Λ έχουν περιθώριο ως τις 14 Ιουλίου για να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.


1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα (20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!


3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


Οι διαγωνισμοί μας

Νομίζω ότι αποτελούμε το πρώτο μαθηματικό site που ξεκίνησε τους διαγωνισμούς βιβλίων. Το σκεπτικό ήταν το εξής: 

"...αν προσφέρετε κάποια βιβλία στους αναγνώστες μας τότε εσείς θα διαφημίσετε το προϊόν σας και το κοινό θα κερδίσει! Εμείς δεν θέλουμε τίποτα, το κέρδος της διαφήμισης ας μεταφερθεί αυτόματα σε όσους μας παρακολουθούν".

Η αρχή έγινε με το βιβλίο των τριών φίλων συγγραφείς Ζανταρίδης, Ραϊκόφτσαλης και Μαυροφρύδης. Ο πρώτος διαγωνισμός είχε και την εξής καινοτομία, όποιος έλυνε πιο ορθά τις 5 ασκήσεις από το εν λόγω βιβλίο θα το κέρδιζε!! Τελικά τα κατάφερε ο Χρήστος Σίσκας που έγινε και μέλος της lisari team!

Μετά μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι και ανταποκρίθηκαν μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι και διάσημοι συγγραφείς. Η προσφορά τους δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα ή δύο βιβλία, αλλά πέντε, δέκα μέχρι και τα είκοσι βιβλία φτάσαμε!! 

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού: 
  • Να αγαπάτε τα μαθηματικά
  • Να αγαπάτε τα βιβλία
  • Να είστε (φανερά) μέλη του lisari (τα μη μέλη δεν έχουν αξίωση στο έπαθλο)  
  • Δεκτές όλες οι ηλικίες
  • Δηλώστε συμμετοχή (γράφοντας πχ. "Θέλω να συμμετέχω στον διαγωνισμό και είμαι μέλος") στα παρακάτω σχόλια της παρούσας ανάρτησης (ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά θέλετε, απλά να καταγράφετε τα στοιχεία σας, αν φαίνεστε ως ανώνυμοι).
  • Δυστυχώς, η συμμετοχή των ανώνυμων που δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο και ένα email επικοινωνίας) κρίνεται άκυρη και σβήνονται αυτόματα.
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει ακριβώς μία συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.
  • Αν κάποιος επιθυμεί να αποσταλεί το δώρο του εκτός Ελλάδος θα πρέπει να επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής.
  • Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει μία ΑΚΡΙΒΩΣ συμμετοχή στα σχόλια, αφού από εκεί θα αντληθούν οι νικητές. Πολλαπλά σχόλια του ίδιου υποψηφίου δε θα λαμβάνονται υπόψη και θα διαγράφονται χωρίς ενημέρωση, ενώ οι άκυρες συμμετοχές δεν λογίζονται στο μέτρημα για την ανάδειξη των νικητών.  
Όχι μόνο βιβλία...
Μέσα σε όλους τους διαγωνισμούς πραγματοποιήσαμε και ένα διαγωνισμό που δεν κληρωνόταν βιβλίο!

Το καλοκαίρι του 2016 καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε κάτι μοναδικό! Προσφέραμε 47 καλοκαιρινές υποτροφίες για τους μαθητές του Λυκείου σε διάφορα Φροντιστήρια της χώρας για να γιορτάσουμε τα 8 χρόνια δημιουργίας του lisari.

Μια τεράστια προσφορά κοντά στα 12.000 ευρώ! Δυστυχώς, οι μαθητές δεν κινητοποιήθηκαν όσο θα έπρεπε και δεν καλύφτηκαν όλες οι θέσεις.

Πώς κληρώνονται οι νικητές; Δείτε εδώ ένα παράδειγμα!

Ο τρέχων διαγωνισμός είναι ο τελευταίος κατά σειρά στη λίστα...

Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2017


Ας θυμηθούμε τους προηγούμενους διαγωνισμούς
Διαγωνισμός

Βιβλίο  

Κληρώθηκαν 
1


5 + 5  =105 + 5 =10


10


1510
20 + 20 = 40

10
5

10


5
6

3


7


5


5 βιβλία σε έντυπη μορφή και ελεύθερη αποθήκευση5


5 * 2 =10


10


510
5


23ος


3*2 + 5 =115
5

3
10 + 10 = 20


10
3


Συνολικά:

254

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...